Trias C1 – De Graafschap C1/2: 2-2

Vanavond mochten we tegen onze oude teamgenoot Mark te Kulve aantreden tegen de Graafschap C1/2. Mooi voetbalweer met een regentje wat op kunstgras toch altijd weer zorgt voor het betere  glij- en slidingwerk !

De Graafschap kwam met 5 spelers van de C1 en de overige mannen waren van de C2. En alhoewel de meeste jongens dus een kop kleiner waren dan onze kerels begon de Graafschap zoals verwacht meteen vanaf de eerste minuut met fel voetbal. Er werd enorm druk op het spel gezet maar dat wisten wij door rustig ons eigen spelletje te spelen redelijk op te vangen.

We zagen twee teams die redelijk aan elkaar gewaagd waren…..wie had dat van te voren verwacht. Voor de neutrale toeschouwer een leuke pot jeugdvoetbal met over en weer leuke kansen die werden gecreëerd en …..de nodige doelpunten waarvan de een nog fraaier dan de ander.

Hierbij de hoogtepunten in een samenvatting:
18e minuut : vanaf het middenveld werd Mathijs gelanceerd die de bal strak voorzette. Camiel schoot deze voorzet vanaf de zestien fraai in de rechterbovenhoek! Onhoudbaar voor de goeie keep van de Graafschap 1 – 0.
Ruststand : 1 – 0
6e minuut de Graafschap kwam wederom fel uit de catacomben en vanuit een scrimmage in de 16 werd de bal veroverd door de felle Graafschapmannen en onhoudbaar ingeschoten in de rechter bovenhoek, achter de overigens uitstekend keepende Yorick
31e minuut vrije trap van Jarmo op 30 meter van rechts voorgezet, het leek of de bal een beetje te ver voor de linies van de tegenstander bleef hangen maar Timon maakte er een legendarisch doelpunt van door de bal in een keer vol op de slof in de verre hoek achter de verbaasde keep van de Graafschap te parkeren! Super goal! 2 – 1
33e minuut balverlies op de 16 en net als je denkt dat je de eindstreep hebt gehaald spelen deze jonge “terriërs” van de Graafschap ons even helemaal weg in onze eigen zestien meter gebied. Effe de gedachten ……..2 – 2

De tribune op “het Huitinkveld” zat bijna vol dus al met al een super voetbalavond voor zowel de jeugd van de Graafschap als onze mannen en niet te vergeten het publiek!

Allen bedankt voor de sportiviteit en inzet en wellicht tot een volgende keer

Erik Laar

Scroll naar boven