Zeer geslaagde MVVA clinic bij FC Trias

Op woensdag 20 oktober organiseerde MVVA in samenwerking met FC Trias een voetbalclinic voor meiden in de leeftijd van 8 tot 15 jaar. MVVA en FC Trias, als organisatie, maar nog meer de deelnemende meiden kijken terug op een zeer geslaagde clinic.

Zo werkten, verdeeld in drie leeftijdsgroepen, de meiden verschillende oefenvormen af onder leiding van drie trainers van MVVA, het meidenvoetbalbolwerk van de Achterhoek dat in toekomst de basis wil vormen voor vrouwenvoetbal bij De Graafschap. De meiden genoten deze middag zichtbaar. Leuke oefeningen, partijspelen en als afsluiting de penaltybokaal, die door Dide Heinne werd gewonnen. De speelster van FC Trias JO15-2 won daarmee een echt MVVA shirt.

 

Anouk ter Bille van MVVA was tevreden over het verloop. “Het was leuk om te zien hoe de meiden het deden. Vooral de allerkleinsten. Daar zitten leuke talentjes bij.”

Met Karlijn Boerman (O15), Fenna te Selle (O14), Demi Meijnen en Evy ten Hagen (beiden O13) heeft FC Trias al vier speelsters in de diverse MVVA selecties. De club hoopt dat dit aantal de komende jaren verder zal groeien.

Wil je meer informatie of een keer meetrainen bij onze meiden- en vrouwenafdeling? Stuur dan een email naar meidenvrouwenafdeling@fctrias.nl of bel even 06-52698408

Scroll naar boven