Volle buit na 4 wedstrijden

FC Trias heeft nog steeds de volle buit binnen gehaald. Zondag kwam VVO uit Velp naar het Huitinkveld maar kon daar geen verandering in brengen. De uitslag doet misschien vermoeden dat FC Trias een lastige middag had maar anders is waar. Waar de Velpse ploeg voor rust nog wel 1x gevaarlijk werd, kon het na rust FC Trias op geen enkele manier lastig maken.

Ala Max Verstappen ging FC Trias vanaf pole-position van start. Direct vanaf de aftrap liet FC Trias wie hier vanmiddag de baas was. Een prima voetballende actie van Wiebe werd niet beloond door in 1e instantie Nick en 2e instantie Antoine. Maar lang zou de goal niet op zich wachten. In de 3e minuut kopte Wiebe prima raak na een assit van Nick 1-0. FC Trias was duidelijk de bovenliggende partij en bijna was het 2-0 van Jorrit. Maar zijn schot zoefde over de kruising. Zoals al geschreven in de eerste zin was het VVO dat in De 25 min haar kans kreeg op de gelijkmaker maar wederom zoals zo vaak de laatste weken, was Mathijs de situatie de baas. FC Trias was voetballend beter maar echte grote kansen kreeg men in de 1e helft ook niet meer. Derhalve ging FC Trias rusten met een minimale voorsprong 1-0.

De 2e helft was ook voor FC Trias. Het kwam beter uit de kleedkamer als de tegenstander en in de 54e minuut kwam de 2-0 op het scorebord. Een strakke vrije bal van Menno werd door een verdediger achter zijn eigen doelman verwerkt. Daarna was het FC Trias dat op zoek ging naar de 3-0 maar de mooiste kansen werden gemist of de keeper van VVO was de reddende engel. VVO leek er ook in niet meer in te geloven en kon het FC Trias niet lastig maken. FC Trias staat achterin als een huis en geeft nauwelijks kansen weg. Toch leek de spanning nog terug te komen in de wedstrijd omdat vanuit een vrije trap een scrimmage voor de goal van FC Trias een aanvaller van VVO er als de kippen bij was om te scoren. Zouden de laatste 10 dan toch nog een ander spelbeeld op leveren?. Nee. FC Trias was niet onder de indruk van haar 1e tegen doelpunt in deze competitie en kwam ook in de laatste minuten geen enkele keer meer in de problemen.

Komende zondag spelen we weer thuis. Dan komt DVV uit Duiven op bezoek. Zij verloren thuis met 0-2 van Montferland en zullen zich willen revancheren van deze nederlaag. FC Trias zal op haar hoede moeten zijn voor deze ploeg. Maar als men haar niveau haalt kan het maar zo eens zijn dat we deze historische start van de competitie een mooi vervolg kunnen geven. Aanvang is zoals altijd om 14:00 uur.

Regio Internet TV Winterswijk – Aalten maakte de volgende reportage:

Er werd dus 3 x gescoord met wedstrijdballen die beschikbaar waren gesteld door:
* AANNEMERSBEDRIJF GEERT KRUISSELBRINK
* H. HOFMAN RECYCLING BV
* EETCAFE HET KRONENHUIS

En vooraf tijdens de warming up en later op de bank, naast de staf en wisselspelers, genoten de pupillen van de week TIES TE SELLE en YASSIN BOUHJIRA van onze O11-1 zichtbaar van de wedstrijd:


 

 

 

 

 

 

 

Scroll naar boven