Zomerse versie van het HSF toernooi

In het weekend van 22 en 23 juni organiseerde FC Trias, evenals voorgaande jaren, het HSF Logistics Pupillen Tournament voor de jeugd JO8 t/m JO13 teams. Mede door de geweldige omstandigheden werd het weer een geweldig toernooi.

Bij de meeste verenigingen zijn de selectieteams voor het komende seizoen bekend. Dit toernooi blijft daarom een goed moment om in de nieuwe samenstelling een aantal wedstrijden te spelen en zo aan elkaar te wennen. De deelnemende teams waren o.a. AZSV, Spcl. Neede, Concordia Wehl, Rood-Zwart Delden en uit Duitsland o.a. DJK 97/30 Lowick en Vreden en uiteraard ontbrak het organiserende FC Trias ook niet.

Het toernooi zorgde weer voor een mooie (internationale) sfeer op ‘t Huitinkveld. Spelers wilden zich uiteraard laten gelden bij hun nieuwe trainer en gingen volop de strijd aan om de bekers, maar vooral de eer. Grote dank gaat uit naar aan de naamgever (en sponsor) HSF Logistics van het toernooi maar zeker ook naar de toernooileiding (Remco Snaphaan en Marleen van de Graaf), onze kantinemedewerkers, EHBO, hosting en de scheidsrechters. Samen met de spelers, trainers en leiders zorgden zij er weer voor dat het een geweldig toernooi werd.

Klik hier om alle eindstanden te bekijken, waar je bijvoorbeeld ziet dat DJK 97/30 Lowick zowel bij de Onder-8 als de Onder-10 wonnen, dus met twee bekers naar Duitsland teruggingen en het O13-toernooi een prooi werd voor Spcl. Lochem waarbij zowel de O13-1 als de O13-2 zegevierde.

 

 

 

Klik op onderstaande foto/link om nog meer foto’s te bekijken:

Scroll naar boven