Begeleiding jeugdwedstrijden op zaterdag

Afgelopen zaterdag 12 november stonden er weer veel jeugdwedstrijden op het programma op ‘t Huitinkveld. Vanwege het mooie weer waren er veel toeschouwers om de jongste jeugd te zien voetballen op de veldjes die door de vrijwilligers zijn uitgezet.

De wedstrijden van de JO-8 tot en met JO-12 worden begeleid door een spelbegeleider vanuit de diverse jeugd- en seniorenteams van de vereniging. En ook dit jaar verloopt dat erg goed.

Afgelopen zaterdag hadden we een bijzondere samenstelling voor de zes wedstrijden van 10.00 uur. Drie spelers van de JO14-1 en drie spelers van de JO15-1 floten hun (eerste) wedstrijd. De jongens werden zoals gebruikelijk nog even bijgepraat over de bijzondere spelregels en floten, met coaching van Johan Rhebergen en Wim Mennink, hun wedstrijden. Dani, Finn, Huub (JO15-1) en Twan, Ridaro en Jasper (JO14-1) bedankt voor jullie inzet en gelet op jullie enthousiasme zullen we jullie nog vaker gaan inzetten.

Tijdens de rust van de wedstrijd werden in het “ranja-hok” de eerste ervaringen met elkaar gedeeld.

Als JIJ ook belangstelling hebt om een keer een wedstrijd te fluiten neem dan svp contact met mij op (mobiel 06-39126787 of willybras@upcmail.nl )

Namens de scheidsrechterscommissie

Willy Bras.

Scroll naar boven