Bezoek Sinterklaas FC Trias

Afgelopen woensdag was de Sint met zijn Pieten weer op bezoek bij FC Trias. Het werd een leuke happening. De Sint werd als scheidsrechter gebombardeerd voor een wedstrijd tussen de Pieten en kinderen. Natuurlijk wonnen de kinderen. Even later stond de Sint in het doel en konden de kinderen schieten op doel. We moeten eerlijk bekennen dat de Sint best een goede keeper was, met af en toe wat hulp van zijn Pieten.

Na deze voetbalpartij was er ranja voor de kinderen. Daarna werden uit volle borst liedjes gezongen en werd de polonaise gelopen. Maar waar de kinderen het meest naar uit keken, wat toch wel het cadeau wat ze zouden krijgen.

Ieder kind kreeg een tas met inhoud, maar mocht er niet eerder in kijken totdat alle kinderen in het bezit van een tasje waren. 30 tasjes uitdelen, dat duurt best lang voor sommige kinderen. De Sint en Pieten waren er maar druk mee.

Bij het weggaan van de Sint stonden de kinderen allemaal tegen de reclameborden om de Sint een box te geven en een handvol pepernoten van de Pieten te krijgen.

Sint en Pieten, hartelijk dank voor jullie komst en tot volgend jaar.

Scroll naar boven