Komende zondag: Super Sunday

Komende zondag wordt niet zo maar een zondag maar een super zondag, Super Sunday, een wedstrijddag met meerdere mooie, belangrijke wedstrijden op het programma.

Zo treed FC Trias 2 om 11:15 tegen SDC ’12. Het duel tegen de Denekampers is de laatste wedstrijd voor de eerste periode voor de mannen van Bob de Jongh. Ons tweede is op dit moment koploper
en de voorsprong op de nummer 2, TVC (dat zelf moet spelen tegen RKZVC 2) is maar 2 punten dus de opdracht is helder: er moet gewonnen worden.

Het vieren van het periodekampioenschap kan dan gecombineerd worden met het aanmoedigen van FC Trias 1. Ook zij kunnen de eerste periode
binnenslepen. Ook daarvoor is een overwinning nodig op sv Vasse (aanvang 14:00) want de voorsprong op de naaste concurrenten (Barbaros en MVV’29) bij het verdelen van deze eerste prijs in het seizoen 2022/2023 is minimaal.

Kortom twee belangrijke, leuke en spannende duels op het programma waarbij alle steun welkom is en na overwinningen op zak en de eerste periode titels kunnen worden gevierd.

Scroll naar boven