Bingo avond in 2017 op 8 april

Vanwege het grote succes van de bingo van zaterdag 19 maart j.l. hebben de dames alvast een datum voor volgend jaar vastgelegd: 8 april 2017. Noteer deze datum dus alvast in de agenda’s :-)!

Voor de FC Triassers die er niet bij waren: lees snel hoe leuk een avondje bingo-en is en zorg dat je er volgend jaar WEL bij bent!

19.00 uur: We zijn er klaar voor, volop prijzen uitgestald op de tafels, de bediening Domien en Ineke Gebbink en MC Ronald Jansen zijn aanwezig, de zenuwen nemen toe; zou er wel iemand komen? Dat weten we dan nog niet, maar een uur later zijn we zichtbaar tevreden, want de kantine is gezellig en goed gevuld. We krijgen van de activiteitencommissie een leuk presentje voor de inzet: erg leuk, waarvoor dank.

De avond verloopt prima en we horen achteraf alleen maar positieve lovende woorden, de meesten willen volgend jaar weer komen. Behalve dat we Ronald, Domien en Ineke hartelijk willen bedanken voor de TOP avond, willen we natuurlijk ook volgende sponsoren bedanken, ook zonder hen was de avond niet zo fantastisch verlopen:

In willekeurige volgorde hebben de volgende bedrijven prijzen beschikbaar gesteld: Obbink, Rouwmaat, Welkoop, Top-Art, HSF, Meubelhal De Jager, FC Trias kantine, Breukers Bouwmaterialen, Te Koppele, Profile Wesselink,Werkplaats de Versnelling, Fixar, Oonk rijwielhandel, Oxener, Wok Wamelink, Espressobar Gusto, De Revolutie, Cafe Restaurant t’ Weurden, Eetcafe het Kronenhuis, Restuarant De Zwaan, Zalencentrum Reuselink, Sissy, A-Part, De Duif damesmode, “Juul”, KHK, Hesselink’s Thee en Koffie Specialiteiten, Timmermans & Mulder, De Tuinier, La Vie, De Prijshamer, De Plus, Esta, Rademaker vleesgroothandel, Eggink verpakkingen, ICI Paris XL, Bruna, Leugemors Sport, Op=Op

Hopelijk tot volgend jaar!

Linda, Erna en Hanny.

Scroll naar boven