Gratis inloopspreekuur bij Fysio & Manuele Therapie Jolien te Brake

Vanaf 1 februari houden Jolien te Brake en Lennart Heinen voor alle leden van FC Trias twee keer per week een gratis inloopspreekuur. Dit spreekuur is bedoelt om individuele tips en adviezen te krijgen over blessures, klachten en herstel. Op basis van gedegen onderzoek kunnen ze je professioneel advies geven, zodat je weet welke stappen je moet ondernemen om weer klachtenvrij terug te keren op het voetbalveld. Voor het tapen van enkels e.d. kun je terecht bij één van de verzorgers van FC Trias.

Het inloopspreekuur wordt gehouden op:

  • Dinsdagavond van 18.30 tot 19.00 uur op ’t Huitinkveld, verzorgt door Lennart
  • Donderdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur in de praktijk van Jolien te Brake (Haitsma Mulierweg 22-24, bij Wenters Sports Club) verzorgt door Jolien

Wil je gebruik maken van het inloopspreekuur?  

Iedereen is vrij om binnen te lopen voor advies en/of tips, wel vragen we je om je bezoek per mail (info@fysiotherapiejolientebrake.nl) kenbaar te maken. Vermeld in de mail even je naam, leeftijd en als het kan een korte omschrijving van je klachten. Dit om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Jolien en Lennart  -Twee rasechte Winterswijkers met hart voor de sport

‘Mijn naam is Jolien te Brake. Ik ben fysiotherapeut en Master Manueel Therapeut. Sinds 2008 heb ik een eigen praktijk in Winterswijk. Door de enorme groei van de laatste tijd is Lennart Heinen in september 2015 in de praktijk komen werken als fysiotherapeut. In ons dagelijkse werk zien wij veel (langdurige) sportblessures voorbij komen. Lennart is al een aantal jaren met FC Trias verbonden als verzorger van het 1ste elftal. Wij wilden graag meer voor de vereniging betekenen en zo is het (voet) balletje gaan rollen.

Vanaf 1 februari is het inloopspreekuur een feit. Afhankelijk van de belangstelling en de behoefte zullen we dit verder uitbreiden. En…we blijven met FC Trias in gesprek om te kijken op welke manier we onze expertise verder kunnen inzetten. Daarbij denken we aan blessure preventie, informeren van trainers en leiders en het opleiden van verzorgers. Wij zijn blij met de aftrap in de samenwerking met FC Trias’, aldus Jolien.

‘Als FC Trias zijn wij erg blij met deze samenwerking’, zegt Bart Berenschot (voorzitter jeugdcommissie). ‘Vaak blijven voetballers lang met een lichte blessure doorlopen, een keer een training overslaan helpt dan niet meer. Het inloopspreekuur is een laagdrempelige manier om advies te krijgen over jouw blessure en welke vervolgstappen je kan nemen. We hopen dan ook dat al onze leden hier gretig gebruik van gaan maken. Door deze samenwerking met Jolien gaat een lang gekoesterde wens van FC Trias in vervulling.’

Scroll naar boven