Dikke nederlaag voor JO15-2G tegen de koploper

Afgelopen zaterdag kwam koploper Gendringen op bezoek.
Dit team staat ongeslagen met 19 punten aan kop in de 2e klasse 11, met een doelsaldo van +23 en maar 5 tegentreffers. Indrukwekkende cijfers bij aanvang van de wedstrijd.
FC Trias begon echter heel goed. Het spelbeeld was 180 graden anders dan vorige week. Er werd kort gedekt en Gendringen kwam niet aan spelen toe.
Sterker nog, de eerste wapenfeiten waren aan FC Trias kant! Helaas voor FC Trias zonder treffers.
Het was wel duidelijk dat Gendringen niet te makkelijk aan de bal moest komen, want in dat geval combineerden ze er lustig op los en leek het of de FC Trias verdediging er niet stond.
FC Trias kon tot halverwege de eerste helft stand houden. Toen kwam Gendringen, door een bal die van richting werd veranderd, op een 0-1 voorsprong. En 10 minuten daarna viel hun tweede treffer. De FC Trias spelers bleven zeker hun best doen, maar Gendringen maakte heel goed gebruik van wat mindere FC Trias momenten.
Na de rust startte FC Trias weer met hun korte dekking en kwam Ryan tot een schot dat, jammer genoeg door de keeper van Gendringen gevangen werd.
Over de zevende t/m de twintigste minuut kunnen we kort zijn. FC Trias was niet bij de les en Gendringen wel. Ze bewezen waarom ze de koppositie innemen. Na 20 minuten in de tweede helft stond het 0-7.
Ondanks deze doelpuntenregen herpakte FC Trias zich en het laatste kwartier leek weer op het spel van de eerste helft. Gendringen scoorde nog één keer waardoor de eindstand op 0-8 kwam.
Conclusie na deze wedstrijd is:
Dat Gendringen JO15-1 heel terecht bovenaan staat.
Dat FC Trias zeker weer punten gaat pakken, als ze met de instelling van afgelopen zaterdag in het veld staan.
Dat kunnen ze komende zaterdag bewijzen om 12:00 uur thuis tegen DZSV JO15-1.

Scroll naar boven