Eerste inning contributie rond 26 oktober

26 oktober aanstaande wordt het eerste deel van de contributie geïnd.
Het tweede deel wordt geïnd rond 26 februari 2018.

De hoogte van de contributie kun je hier lezen. Nieuw dit jaar is het studententarief.
Het studententarief geldt voor voetballende leden, die buiten de plaats wonen en studeren. Het lid dient hiervoor bewijs aan te leveren (bewijs van inschrijving andere gemeente, bewijs van studeren).
De volledige contributie wordt geïnd en nadat de voorwaarden zijn aangetoond (mag per e-mail), wordt het te veel geïnde teruggestort. Neem hiervoor contact op via dit e-mailadres.

Lukt het je niet te betalen via automatische incasso (of heb je geen machtiging afgegeven) dan dien je er zelf zorg voor te dragen dat de eerste termijn voor 26 oktober op onze rekening staat.
Graag ontvang ik ook vooraf een e-mailbericht indien incasso niet lukt. Dat scheelt ons een hoop tijd en voorkomt ook een schorsing (niet mogen trainen en spelen).

Afmelden kan uitsluitend per seizoen (voor 30/6 voor het komende seizoen) en uitsluitend via een afmelding via het digitale formulier op de website. Afmelden bij een trainer of leider is dus niet voldoende!
Besluit je dus gedurende het seizoen te stoppen met voetballen, dan ben je nog steeds de contributie voor het hele seizoen verschuldigd.

Mocht je vragen hebben, dan hoor ik het graag via penningmeester@fctrias.nl.

Inge Klein Gunnewiek