Eindelijk………

Eind signaal…….. ongeveer 8 weken geleden…. voor zowel trainingen als wedstrijden. Wat een teleurstelling voor zowel onze kanjers als voor de trainers/leiders.

Er werd gevlogd, geblogd, er werden trainingen online bedacht, filmpjes met diverse thuis oefeningen werden geappt. Zo probeerden wij het nog een beetje leuk te maken voor onze kanjers. Alleen wat misten zij de geur van de voetbalvelden, kleedkamers en het vroege opstaan op zaterdagochtend voor die ene spannende voetbal wedstrijd. En wij? Het vroege opstaan misten wij heel eerlijk gezegd niet maar onze kanjers die wel!

Iedere keer als meneer Rutte op de tv was hoopten wij op een voetbal positief nieuws maar helaas 😔. Tot dat eindelijk eind april het verlossende woord eruit kwam, de voetbaltrainingen voor de jeugd t/m 18 jaar mogen weer hervat worden ⚽️💪.

Wat zijn wij blij met al die vrijwilligers die zo snel een corona proef plan hebben gemaakt én die dit in werking hebben gezet. Hierdoor konden de trainingen op woensdag 6 mei jongstleden eindelijk weer hervat worden.

Wat waren ónze kanjers blij dat zij elkaar weer zagen en eindelijk weer konden voetballen. Het team gevoel was er al vrij snel weer en er werd fijn en vol overgave weer gespeeld.

Eindelijk……..

Nb: foto’s met dank aan Hans Tenbergen

Scroll naar boven