FC Trias 1 boekt overtuigende zege op koploper DVV

FC Trias 1 heeft zondagmiddag een overtuigende zege geboekt op koploper DVV. FC Trias was sterker en fanatieker dan de tegenstander en won dan ook dik verdiend met 3-1.

FC Trias begon goed en geconcentreerd aan de wedstrijd. In de 19e minuut kopte Richard Kok de 1-0 binnen uit een uitstekende voorzet van Rolf Honderslo. FC Trias had het betere van het spel en gaf ook achterin weinig weg. Richard Kok kreeg nog een goede kans om al voor rust de 2-0 te maken, maar hij kwam in de loop net niet goed uit. Ruststand: 1-0.

Na rust grotendeels hetzelfde spelbeeld. In de 56e minuut was het Bram te Bogt die de 2-0 liet aantekenen. Niet lang daarna scoorde DVV uit het niets met een afstandsschot de 2-1. Maar FC Trias raakte hierdoor niet van slag en bleef het eigen spel spelen. In de 75e minuut besliste Tim Straalman met zijn eerste competitiedoelpunt de wedstrijd. Eindstand: 3-1.

Trainer Jos Heutinck na afloop van de wedstrijd: “We hebben vandaag als collectief heel sterk gespeeld. Aan de bal zijn er misschien betere wedstrijden geweest, maar het is uiteindelijk het resultaat dat telt. Ik ben blij voor de spelers en de staf, die net als al die trouwe supporters van FC Trias aan een overwinning toe waren”.

Wij bedanken alle aanwezige supporters, de balsponsoren Tolkamp Keukeninrichting BV en Autoservice Veldboom, en de pupillen van de week Sten Hulzink en Pepijn Poels (JO11-4).

De volgende competitiewedstrijd is op zondag 30 oktober a.s. uit tegen Bon Boys, dat vandaag 0-1 won van Groessen en daarmee de koppositie overnam van DVV. Aftrap om 14:00 uur op Sportpark De Greune. Op donderdag 20 oktober a.s. speelt FC Trias 1 voor de beker uit tegen KSH (aanvang 20:00 uur) en op dinsdag 25 oktober a.s. uit tegen SC Doesburg voor de Achterhoek Cup (aanvang 20:15 uur).

RTV Slingeland maakte weer een mooie reportage:

Scroll naar boven