FC Trias 3 nog steeds ongeslagen

Het derde moest vandaag aantreden tegen het vierde team van FC Winterswijk, zoals bekend is dit een zeer ervaren team waarvoor het derde achteraf gezien iets teveel ontzag had.

De wedstrijd begon al om 9:30 en dit leek zijn weerslag te hebben op het spel van FC Trias, dat zeer veel moeite had om tot goed veldspel te komen.
Winterswijk liet FC Trias rustig opbouwen, maar de vorm ontbrak vanmorgen om hier iets goeds mee te doen.
Winterswijk deed niet veel de eerste helft maar was wel enkele keren gevaarlijk, veelal via de rappe linksbuiten.
De grootste kans in de eerste helft verprutste deze linksbuiten zelf ipv zelf te gaan, wilde hij afspelen en dit was een gelukkige keuze voor FC Trias.

FC Trias stelde hier enkele halve en hele kansen tegenover, een hard schot van Thijs kon door de keeper niet klem gepakt worden, maar helaas was er niemand in de buurt om deze bal in te tikken.
In een aanval die hierop volgde nam Gijs de bal goed aan op de borst en zijn volley werd net over getikt door de doelman van Winterswijk.
Hiermee zijn de belangrijkste wapen feiten wel genoemd van de eerste helft.

Dan de tweede helft:

FC Trias was de eerste 10 min. na rust een stuk feller dan voor de rust, we zaten er korter op en de combinaties waren korter.
Helaas verzanden we na deze tien min weer in hetzelfde spel als in de eerst 45 min, ballen werden onnauwkeurig ingespeeld en er werd te snel voor de lange bal gekozen.
Deze lange ballen waren keer op keer een prooi voor het sterke centrale duo van de FC Winterswijk.
Het was wel een goede keuze om de ballen in de lengte over het veld te verplaatsen, echter was het qua uitvoering en rende ment nog beter geweest wanneer dit over de grond was gebeurd.
FC Trias had in de tweede helft enkele mogelijkheden tot een uitbraak maar deze werden niet goed uitgespeeld waardoor er weinig tot geen kansen werden gecreëerd.

FC Winterswijk kwam er wel enkele malen gevaarlijk uit, maar vonden keer op keer een uitstekende doelman op hun pad.
Matthijs was sowieso lekker in vorm vanmorgen, (hij was zelfs op tijd)maar er zaten geen moeilijke reddingen bij vertelde hij na afloop.

Al met al hadden we na onze winst vorige week op meer gehoopt, maar gezien de vorm van de dag was een gelijkspel het maximaal haalbare.
We hadden er misschien feller op kunnen zitten vooral de eerste helft, maar dat bewaren we dan maar voor aankomende week.
Wie nog wel een eervolle vermelding verdiend was Jim, die met zijn puike opteerden in de tweede helft zijn debuut in het derde opluisterde.

Volgende weekend thuis tegen Etten 2 om 11:15 op het Huitinkveld, wie weet tot dan..

Scroll naar boven