FC Trias begint seizoen met gelijkspel

FC Trias is gestart met een 0-0 gelijkspel in Hengevelde tegen WVV ’34. Met een nagenoeg fitte selectie had het technische duo Yassin en Rob genoeg keuzes om te maken.

WVV ’34 begon beter aan de wedstrijd. Al na 50 seconden trof men al de lat. Het 1e kwartier was duidelijk voor de thuisclub. FC Trias kon van achteruit moeilijk de voorwaartsen vinden en sloeg constant het middenveld over. Dat de thuisclub misschien iets sterker was, echte kansen kon men ook niet creëeren. Halverwege de 1e helft kreeg FC Trias de 1e enorme kans. Menno was net iets sterker dan zijn tegenstander maar stuitte op de keeper. In de 2 rebounden die Cornelis kreeg was de keeper 1x winnaar en ging zijn 2e poging over. In de 38e minuut wederom Cornelis die zelf zijn kans creëerde. Echter ging zijn bal op de paal. Daarom de ruststand van 0-0

De 2e helft een iets beter FC Trias. Men kon de achterhoede van WVV ’34 iets meer onder druk krijgen waardoor men sneller weer in balbezit kwam. Betekende wel dat er achter de achterhoede van FC Trias iets meer ruimte kwam. WVV ’34 probeerde de snelle voorwaartsen in stelling te krijgen. Maar onder aanvoering van de nieuwe captain Justin werden er niet echte grote kansen weg gegeven. En kreeg de thuisclub een kans dan is daar altijd nog keeper Mathijs. FC Trias kreeg nog wel 1 enorme kans. En deze had gewoon moeten zitten, maar helaas wist Jorrit zich er geen raad mee. Derhalve een 0-0 waar misschien ook 3-3 wel had gekund. Misschien dar de thuisclub meer kansen heeft gecreëerd maar FC Trias had absoluut de grootste kansen.

Voor beide ploegen is er nog wel iets om te verbeteren maar trainer Yassin was toch tevreden. Gevraagd na zijn mening “in mijn ogen was het gelijke spel terecht ook omdat we vooraf niet wisten wat we konden verwachten”.

Volgende week de 1e thuis wedstrijd tegen DSVD. Een onbekende voor ons maar dat zullen wij ook voor hun zijn. En deze week sluiten er nog weer spelers aan waardoor de keuze ook nog groter worden.

Scroll naar boven