FC Trias JO-13-1G wil revanche

De tegenstander van vandaag 4 maart 2017 staat op de ranglijst op de 3e plaats met 4 punten voorsprong op FC Trias en over twee weken komt deze tegenstander naar Winterswijk. Wie: SV Twello JO13-1.

De eerste helft een gelijkopgaande wedstrijd waarbij FC Trias op een 0-1 voorsprong wist te komen en deze tot de rust wist vast te houden.

De eerste 10 minuten van de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Echter SV Twello kwam op gelijke hoogte en in de fase daarop was het FC Trias dat meer voor de goal van tegenstander was te vinden. Helaas kwam men niet tot scoren. Dat deed Twello vervolgens wel en ze wisten zelfs uit te lopen naar een 4-1 voorsprong. Daarmee was de wedstrijd gespeeld. De 4-2 aan het eind was voor de statistieken.

Op de parkeerplaats vervolgens de constatering: 11 spelers/begeleiders en 2 auto’s. Dank gaat dan ook uit naar Miranda Oude Heuvel die er voor zorgde dat we allen weer veilig terug naar Winterswijk konden. Helaas zonder de punten die overigens wel bij in de auto hadden gekund.

Volgende week een uitwedstrijd tegen Oranje Nassau in Almelo en daarna de (revanche) wedstrijd thuis tegen SV Twello.

Scroll naar boven