FC Trias JO13-1G wel of niet ?

Sportpark Brilmansdennen in Losser, het sportcomplex van de plaatselijke KVV Losser, de tegenstander in de laatste wedstrijd deze competitie voor de winterstop. Het was tevens de 2e returnwedstrijd van FC Trias JO13-1G en men had nog wat goed te maken. Met een complete selectie kon trainer Rob Klein Langenhorst aantreden. De eerste helft had FC Trias het moeilijk en verloren ze de slag op het middenveld maar het bleef doelpuntloos. De kansen die er waren werden door beide teams niet benut of de keeper stond een doelpunt in de weg.
De tweede helft wederom twee teams die vochten voor de punten. FC Trias had meer grip op het middenveld maar echt uitgespeelde kansen werden er door beide teams niet echt gecreëerd. Eén beslissing kan een wedstrijd echter doen beslissen. De vraag blijft: “was de bal wel of niet over de zijlijn en was het wel of niet buitenspel. Uit de reacties van het publiek van beide teams was de bal wel over de lijn en was het niet buitenspel. De eerste beslissing van de scheidsrechter dat de bal in zijn ogen en in de ogen van de assistent scheidsrechter van Losser niet over de zijlijn was zorgde er vervolgens voor het enige en uiteindelijk beslissende doelpunt. Niet buitenspel in de ogen van de assistent scheidsrechter van FC Trias welke beslissing uiteindelijk werd overgenomen door de scheidsrechter en niet de 2-0, vlak voor einde van de wedstrijd op het scorebord bracht, dat een prachtige vrije trap van FC Trias op de lat belande en niet in de goal waren feiten maar niet van belang. Uitslag 1-0 en niet de punten voor FC Trias.

Het team, de trainers en begeleiders willen vanaf deze plaats graag het trouwe publiek bedanken voor hun steun in welke vorm dan ook deze 1e helft van de competitie en hopen dat ze ook na de winterstop weer op hen kunnen rekenen. Graag zien ze hen weer terug langs de lijn. Ze wensen een ieder heel fijne feestdagen en een voorspoedig maar vooral gezond 2017 toe,

Scroll naar boven