FC Trias JO15-1 komt in tweede helft op stoom

De wedstrijd tegen Avanti W. begon vandaag onder winterse omstandigheden. De teams hadden nog maar net afgetrapt toen er een heuse sneeuwbui neerdaalde op het Huitinkveld. Gelukkig brak al snel de zon weer door. Helaas konden zowel de zon als het spel van FC Trias het publiek nog niet verwarmen. Het spel was wat onrustig en slordig. Er werden wel enkele kansjes gecreëerd, maar slechts één keer werd er gescoord. Met een 1-0 voorsprong gingen de mannen de kleedkamer in voor de ranja en een peptalk.

Matthijs speelde alleen de eerste helft mee en meldde zich daarna bij zijn eigen team JO15-2 voor de belangrijke wedstrijd tegen Vosseveld. Tristan was gelukkig weer hersteld van zijn blessure en verving Matthijs in de tweede helft.

In de tweede helft kwam FC Trias wat beter uit de startblokken en na zo’n 10 minuten spelen trof de bal voor de tweede keer het net. FC Trias trok hierna het spel meer en meer naar zich toe en wist ook de 3-0 te scoren. Leider Jarno was het doelpunt nog in de groepsapp van de achterban aan het verwerken toen ook de 4-0 al viel. Hierna volgde een aantal doelpuntloze minuten, maar werd de keeper van Avanti met rood van het veld gestuurd na een overtreding op de doorgebroken Elie. Avanti wist vervolgens niet veel tegenstand meer te bieden en zag dan ook hoe FC Trias nog twee maal scoorde. Eindstand 6-0.

Volgende week speelt het team thuis een oefenwedstrijd tegen derdedivisionist HSC ’21. Na een vrije Koningsdag volgen dan nog 4 wedstrijden voor de Boys in Blue:

4 mei uit naar Lochem

11 mei thuis tegen Sparta

18 mei uit naar BWO

25 mei thuis tegen MVV ’29

 

 

 

Scroll naar boven