Verslag 4e ronde Champions League

Op woensdag 10 april werd de 4e ronde van de Champions League gespeeld. Het weer was wel fijn, maar er stond een koude wind. Met wat extra kleding aan weerhield het de kinderen niet om lekker te voetballen. Zoals altijd waren er vele ouders en andere familieleden om te kijken hoe de mini’s het deden.

Er werd veel gescoord, in totaal 60 doelpunten door alle 6 teams samen. Vandaag werden de mini’s in 6 teams verdeeld, maar als de volgende keer alle mini’s mee willen doen, kan ik wel 8 teams maken. We hebben momenteel namelijk 36 mini’s op papier staan. Geweldig! Nieuwe mini’s zijn uiteraard altijd welkom!

Vandaag werd Barcelona eerste en Bayern München tweede. Een gedeelde derde plek was er voor Juventus en Liverpool, gevolgd door Real Madrid op de 5e en PSV op de 6e plek . Maar jullie weten: jullie zijn allemaal winnaars, verliezers kennen wij niet bij de mini’s!

Op zaterdag 20 april en woensdag 24 april gaat de Champions League niet door in verband met het Paasweekend en de vakantie. De vijfde ronde wordt gespeeld op zaterdag 4 mei. De kinderen kunnen zich weer aanmelden voor zaterdag 27 april!

De finaleronde wordt op zaterdag 11 of zaterdag 18 mei gespeeld. Hierover volgt nog nader bericht.

Willie Bouwhuis

 

 

Scroll naar boven