FC Trias JO15-2 Bekerstrijd

In het Carnavalsweekend stond er voor het team de bekerwedstrijd thuis tegen het combinatieteam van Zeddam/St Joris op het programma. Een wedstrijd in de kwartfinale van dit toernooi in hun klasse.

De beginfase was duidelijk voor Fc Trias maar dat werd niet uitgedrukt in doelpunten. En in tegenstelling tot de laatste competitiewedstrijd tegen thuis tegen Bon Boys, waarin Fc Trias ook veel sterker was, scoorde de tegenstander nu wel en kwamen ze op een 0-1 achterstand. Lang bleef het bij die stand. Door een fraai afstandschot wist Fc Trias echter voor rust nog verdiend op gelijke hoogte te komen.

De tweede helft speelde zich voornamelijk of op de helft van de tegenstander maar doelpunten bleven ook nu uit ondanks de vele opgelegde kansen. Een foutje in de verdediging kon fataal zijn. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijk spel met vervolgens penalty’s die dan een beslissing moesten brengen. Gelukkig kwam het niet zo ver. Door een bekeken bal werd de keeper van de tegenstander verslagen en kon de 2-1 op het scorebord worden aangetekend wat tevens de eindstand betekende. Daarmee is door het team de halve finale bereikt. Wie de tegenstander wordt is nog niet bekend.

Volgende week de uitwedstrijd in competitieverband tegen Sv Grol JO15-3. Aanvang 11:30 uur.

Scroll naar boven