Trias 1 verliest van s.v. Grol

Trias speelde vandaag thuis tegen sv Grol. De ploeg van Sander Hoopman maakt een goed seizoen door en moest winnen om in de subtop van de 3e klasse te blijven. Trias heeft het was lastiger. Men moet altijd nog naar beneden kijken. Dus winst is ook vandaag een must.

Op een zon overgoten Huitinkveld begon Grol beter aan de wedstrijd. De ploeg uit Groenlo vond elkaar wat makkelijker en door de 4-4-2 wist Trias het eerste kwartier niet de oplossing te vinden. Maar echte kansen leverde dit niet op voor Grol. Een bal op de paal en dat was het. Trias kwam na een paar kleine aanpassingen wat beter in de wedstrijd. Een knap schot van spits Richard werd maar ternauwernood gered door de keeper. Een corner in de 21e minuut werd goed ingekopt door Melvin, maar Grol had de palen goed bezet en de bal werd voor de doellijn weggewerkt.. Net voor de rust nog een prima aanval van de thuisclub., maar Kenan kopte de bal naast.

In de 2e helft was de 1e kopbal voor Grol maar Matthijs pakt deze bal prima. In de snelle tegen aanval werd Menno naar de grond gebracht, de scheidsrechter toonde geel. De vrije bal werd prima ingeschoten maar de keeper ranselde de bal uit de hoek, echter precies voor de voeten van captain Rolf die hoog en hard binnen schoot 1-0.

Grol moest nu aanvallen en deed dat dan ook. Echter dit ging zo moeizaam dat Trias niet in de problemen kwam. Mede doordat Melvin en Rens de spits en rechtsbuiten geen enkele ruimte bood. Trias moest wel steeds meer naar achteren. Men kon geen druk op de bal houden en riep de problemen over zich zelf af. Grol bracht nog een extra spits en dit was een juiste keuze. De ingevallen spits besliste 10 minuten voor de wedstrijd. Met 2 doelpunten stond in de 88e minuut de 1-2 op het scorebord. Jaron vuurde in blessure tijd nog een keer op het doel van Grol maar zijn harde schot was recht op de keeper af..

En weer staat Trias met lege handen. Men kan de ploeg van Yassin op strijdlust niets verwijten. Maar men moet iets meer het hoofd spelen., en dan is uw verslaggever er van overtuigd, dat een overwinning niet lang meer kan duren.

Komend weekend is Trias 1 vrij en gaat men genieten van een vrij weekend. Daarna gaat men naar Velp om tegen VVO te spelen. Deze ploeg ging vandaag thuis met 1-9 onderuit tegen kampioenschap kandidaat OBW. FC Trias gaat er alles aan doen om daar met 3 punten weer te vertrekken. Aanvang wedstrijd is 14.00 . Tot dan

Scroll naar boven