Vrijwilligers kijken terug op een mooie avond !

De ingredienten waren simpel, maar doeltreffend: enthousiaste mensen, mooi openingswoord van onze voorzitter, (soms moeilijke) vragen tijdens quiz, Antoine en Menno achter de bar, goede spelleidster, terechte winnaars en een lange nazit met drankje en hapje. Kortom alle onderdelen voor een meer dan geslaagde avond waren aanwezig tijdens de jaarlijkste vrijwilligersavond zoals die op zaterdag 2 maart werd georganiseerd.

Bart bedankte (klik hier om het dankwoord te lezen) alle vrijwilligers voor hun tomeloze inzet en benadrukte nog maar weer eens “zonder vrijwilligers geen voetbal” en noemde daarbij een groot aantal werkzaamheden die er plaatsvinden voordat de wedstrijd kan worden gespeeld en uiteindelijk met een mogelijk winst in de kantine kan worden beklonken.

 

Onze quizleidster Francisca Klanderman had dit jaar de lat maar eens flink hoog gelegd: Met 10 vragen over Bart, filmacteurs, verschillende beren, blauwe antwoorden en (voor sommige) ingewikkelde muziekfragmenten werd het kaf van het koren gescheiden en bleven er uiteindelijk een 7-tal echte winnaars over die de strijd in de finale aan gingen. Jasper te Winkel, Roy Colstee en Ronald Ubbink gingen met de eer strijken op een avond waarop iedereen met plezier op terug kan kijken.

Klik op onderstaande foto voor meer foto’s:

Scroll naar boven