FC Trias JO15-2 verdiend gelijkspel

In de derby uit tegen koploper Vosseveld JO15-1 stond er voor FC Trias JO15-2 op het spel de aansluiting te behouden en er dus niet verloren mocht worden. Op deze koude zaterdagmiddag werd de wedstrijd op sportpark ‘t Joosthuis onder winterse omstandigheden afgewerkt.

Vanaf het begin kwam FC Trias niet echt aan het voetballen zoals we dat van het team gewend zijn en leek het erop dat de spelers van FC Trias gespannen waren en problemen hadden met de omstandigheden (weer, veld, etc.). De rust ging men in met een 0-0 stand op het scorebord.

De tweede helft was nog niet begonnen of de “vossen” wisten te scoren. Kansen waren er aan beide zijden maar tot scoren kwam men in die fase niet. Niet alles lukte maar gevochten werd er en dat kon men de ploeg dus niet verwijten. Met nog 10 minuten op de klok wist FC Trias dan toch de stand op gelijk hoogte te brengen en dachten de spelers dat er meer te halen viel. Helaas veranderde er aan de stand niets meer en moest men genoegen nemen met de 1-1.

Met nog 4 wedstrijden te spelen met 2 punten achterstand op Vosseveld kan zich geen puntverlies meer veroorloven en blijft het spannend tot het eind.

Scroll naar boven