Fc Trias JO15-2G sluit bekercompetitie af

In het kader van de Zwaluwen Bekercompetitie stond zaterdag 16 september 2017 de 3e en laatste poulewedstrijd op het programma en wel uit naar SDOUC JO15-1.
Indien de eerste minuut het voorteken was van de hele wedstrijd dat zou het een dramatische afloop gekend hebben. Al in de eerste minuut kwam men op een 1-0 achterstand. Gelukkig drukte SDOUC op dat moment niet echt door en maakte FC Trias daar dankbaar gebruik van met als gevolg dat ze de 1-1 wisten te maken. Dat daar bovenop de 1-2 op het scorebord werd aangetekend was helemaal top. Temeer omdat aan deze goal ook, in de ogen van menigeen, een buitenspelluchtje zat maar niet bij de grensrechter blijkbaar. Hierna ging het spel over en weer en waren er kansen aan beide zijden. Helaas wist SDOUC de stand te keren en ging FC Trias de rust in met een 3-2 achterstand.
De tweede helft kwam FC Trias beter uit de startblokken en de 3-3 kwam en was op dat moment ook zeker verdiend. Dat SDOUC uiteindelijk aan het langste eind trok, door nog 1x te scoren en daarmee de winst naar zicht wist toe te trekken, was niet helemaal terecht en had een gelijkspel de verhoudingen beter weergegeven.
Drie bekerwedstrijden welke voor het team maar ook de technische staf leerzaam zijn geweest. De hoop is nu gevestigd op de keepster van het team, dat ze maar snel hersteld van haar blessure. Helaas voor het team maar zeker ook voor Fleur zelf zal dit nog wel even duren. Tot die tijd is en er binnen het team naar een noodoplossing gezocht en gevonden, waarmee de positie onder de lat voor de komende weken is ingevuld.
Volgende week de 1e competitiewedstrijd uit naar Neede JO15-1.

Scroll naar boven