FC TRIAS JO19-1- SP Lochem JO19-1 2 – 0

FC TRIAS JO19-1- SP Lochem JO19-1 2 – 0

zaterdag 13 oktober 2018
16:32

• Onder tropische omstandigheden 25 graden en een najaarszon met krajcht mogen we vandaag op het ‘t huitinkveld aantreden tegen Lochem een op papier ook sterke tegenstander. We hebben van van 17 nog 11.5 spelers over die fit zijn en moesten een beroep doen op onze A2 voor aanvulling. Waarvoor dank aan Jochem de Fauw en dat hij op de reservebank wil gaan zitten.
Opstelling:
Pepijn
Milan Wiebe Robin Kay
Naut Jarmo Camiel
Mathijs Nick Timon

Reserevespelers:

Het voetbalverslag van deze week vanaf de reservebank door de geblesseerde Stijn.

In de 2 minuut een vrije bal voor Trias vanaf de zijkant, hier komt geen kans uit. Minuut 5 Nick draait mooi weg en stuurt Matthijs 1 op 1 maar het is net buitenspel. In de 15e minuut corner voor Trias. Bal wordt slecht geraakt. Minuut 29/30 er word hevig gestreden op het middenveld aan beide kanten. ’31’ Matthijs geeft de bal hard voor er komt een corner uit. Wiebe word vastgepakt en er komt een penalty de tegenstander krijgt geel. Nick schiet hem rustig in rechts in de hoek. Minuut 35 timon schiet hem net over. ’36’ vrije bal gaat over. ’39’ Naut schiet de bal strak naast. ’39’ Jarmo schiet de bal tegen de paal. ’43’ Matthijs dribbelt er tussendoor en tikt hem langs de keeper. ’45’ Timon geeft hem voor en jarmo kopt de bal mis. ’46’ tegenstander gaat er langs via links en schiet de bal laag en Pepijn pakt hem.
RUST
’60’ minuut Nick gaat er uit Camiel komt er in. ’62’ vrije bal, Robin kopt naast. ’79’ Matthijs komt 1 op 1 en schiet hem overtuigend tussen de palen maar mist precisie. Matthijs wederom 1 op 1 en schiet tegen de keeper. Vrije trap gaat naar de 2e paal en Wiebe kopt net naast. De tegenstander schiet ineens een volley in de kruising maar Pepijn pakt hem met een geweldige redding Een goeie pot gevoetbald ondanks de blessures teamwerk geleverd niets weggegeven en zelf de doelpunten gemaakt!

Proficiat!

Nu eerst een beetje rust pakken en nagenieten van deze pot !!

Scroll naar boven