Veteranen swingen

Op deze zomerse oktober zondagmorgen trad het zevende in Aalten aan tegen Dinxperlo. Men had wat goed te maken want de laatste wedstrijd van het vorige seizoen werd hopeloos met 4-1 verloren van de Aaltenaren.

Trias begon goed aan de wedstrijd en had het eerste kwart van de wedstrijd het beste van het spel. Na enkele gemiste kansen schoot in de 20ste minuut Stephan Stortelers raak, de verdiende voorsprong was een feit.Na 30 minuten kwam Dinxperlo ietwat onverwacht langszij door een aanval door het midden. Ruststand 1-1.

Na rust al snel de verdiende voorsprong door een prima goal van Niek Dute. Dinxperlo probeerde wat terug te doen doch na een uur spelen was de adem op en gebeurt met de dadendrang. Trias daarentegen begon goed te voetballen. Een strakke kopbal van Niek Dute betekende de 1-3. De aanval begon te swingen en Stortelers nam de 4-1 en 5-1 voor z’n rekening. Het slotstuk was wederom voor Niek Dute die de eindstand van 6-1 liet noteren.

Betekent een prima competitiestart voor de Veteranen met 7 punten uit 3 wedstrijden. Na afloop was het aangenaam toeven op het terras van sponsor Hotel Restaurant Mondriaan.

Scroll naar boven