FC Trias meiden vs JVC Cuijck in de Topshelf GSA Leaque U15

En ja, eindelijk konden de meiden beginnen aan hun 2de wedstrijd in de Top Leaque (Europa in). Ze hadden er zin in en wij waren allemaal zeer benieuwd waar we als team zouden staan, want het voetbal niveau is hoog. De sfeer was zoals gewoonlijk weer helemaal top te noemen. Bovendien was het fijn dat we deze wedstrijd thuis op ’t Heutinkveld konden voetballen en JVC Cuijck bereid was om naar ons complex te komen. Dank aan de mensen van FC Trias die dit mogelijk hadden gemaakt.

De wedstrijd begon om 13.00 uur, na de wedstrijden van Dames 1 en 2 en voor de wedstrijd van Heren 1, hoe mooi kan het zijn en zeker gezien de hoeveelheid supporters die naar de wedstrijd kwamen kijken. Tijdens de bespreking in de kleedkamer werd door de trainer/leider nog maar eens duidelijk gemaakt: ga van deze wedstrijd genieten en leren en voetbal met veel inzet en passie. Nou, dat hebben we gezien en gemerkt bij onze meiden en onze tegenstander.

Over de wedstrijd kan veel gezegd worden: JVC Cuijck won met 0-3, maar ze kregen dit niet zomaar voor elkaar. Onze meiden bleven voetballen met veel inzet en kregen hierdoor zelf ook meerdere kansen. Maar door de bal op de lat te schieten en de bal net niet die trap te kunnen geven om het doel van de tegenstander te kunnen vinden, leverde helaas geen doelpunten op.

Later in de kleedkamer hebben wij onze meiden pas verteld op welk niveau onze tegenstander voetbalt en dat het eigenlijk niet heel belangrijk is in welke klasse de tegenstander voetbalt zo lang je maar als team samen ervoor gaat. Al met al hebben we weer gezien dat een goede sfeer/plezier en zeer fanatiek en goed voetbal wel degelijk samen gaan in dit team. De vele aanwezige supporters waren hier getuige van.

FC Trias meiden onder 15 is gewoon een fantastisch team!

Ondertekend door Trainer/leiders

NB De volgende wedstrijd is op zondag 4 december In Wijchen om 12.00 uur tegen de Girlssoccer Academy U15.

 

Scroll naar boven