Ruime winst voor JO15-2G

Na de dikke nederlaag van vorige week moesten de jongens wederom op ’t Huitinkveld spelen. DZSV JO15-1 uit Dinxperlo was de tegenstander. Fleur was geblesseerd en haar vervanger was Justin Boerman van JO15-4. De wedstrijd was ingedeeld op het hoofdveld en dat moest nog meer reden zijn om extra gemotiveerd het veld te betreden. En óf de jongens fanatiek begonnen aan de wedstrijd…….. De schrijver van dit stukje moest op zoek naar een werkende afstandsbediening van het scorebord.

In die tijd ging schot van Jarnick via de keeper op de lat en kort daarna werd, na een corner de bal van Trias, van de doellijn gehaald. Dit begin beloofde wat. Trias zette het sterke begin voort en bleef voetballen op de DZSV helft. Na 17 minuten was het zover. Moataz krijgt de bal aangespeeld (de schrijver is vergeten van wie), hij speelt de bal door naar Thom. Thom doet een ééntweetje met Ryan en scoort de 1-0. Kort daarna maakt Moataz een omhaal, maar die gaat jammer genoeg naast. Trias blijft maar aanvallen. Pas na 28 minuten lost DZSV het eerste schot op de Trias goal…..naast. Een paar minuten voor rust had Ruben de bal aan de linkerkant. Hij speelt over naar Jarnick, die op zijn beurt naar Joost ten D. passt. Joost loopt door naar de achterlijn en zet voor. Thom stond op de juiste plaats en tikt de 2-0 binnen. En dat was meteen de ruststand.

De jongens begonnen de tweede helft met hetzelfde aanvallende voetbal als de eerste helft. Meteen na 4 minuten kreeg Trias al weer een kans. Joost V schiet net naast. Na 11 minuten kreeg Trias een corner. Deze werd niet goed weggewerkt door DZSV en Trias mocht een nieuwe corner nemen. Joost V, onze cornerspecialist, bracht de bal mooi voor. Tay schoot richting goal en via DZSV hoofden verdween de bal achter de DZSV keeper. De stand werd 3-0! In de resterende tijd bleef het spelbeeld hetzelfde. Trias in de aanval en, dankzij een goede verdediging en alert middenveld, kwam DZSV niet van eigen helft. Op één voorvalletje na. Na 30 minuten ontstond een klein misverstand op het middenveld waardoor een DZSV speler ineens een kans kreeg. Maar gelukkig voor Trias wist Justin de bal te houden. Trias heeft de wedstrijd keurig uitgespeeld en zo werd de eindstand 3-0 bereikt.
DZSV is 2 keer enigszins in de buurt van de Trias goal geweest, dus complimenten aan alle spelers. En Justin bedankt voor het keepen.

Zaterdag 19 november staat de moeilijke wedstrijd in Doetinchem tegen DZC ’68 gepland.

Scroll naar boven