FC Trias organiseert uniek Oranjefestival !

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken (daarom is iedereen welkom!) of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseren wij op woensdag 9 juni van 17:00 tot/met 19:00 een uniek Oranjefestival op ‘t Huitinkveld.

Voetballen als Oranje!
De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!


Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op FC Trias komt ons Oranjefestival naar voren. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit FC Trias volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.

Meer informatie of vragen ?
Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd contact met ons opnemen. Dit kan door een email te sturen naar jeugdcommissie@fctrias.nl

Scroll naar boven