FC Trias verliest met 1-3 van effectiever Gendringen

Op zondag 28 januari 2018 zijn de mannen van Jos Heutink aan de tweede seizoenshelft begonnen tegen Gendringen. De gasten gingen daarbij veel effectiever om met de kansen die men kreeg, uitslag 1-3.

Gendringen wachtte vanaf het begin haar kansen rustig af en sloeg op die manier al na 7 minuten genadeloos toe: 0-1 door Kelvin Meijer. Ook daarna lieten zij ons het spel maken want echter niet resulteerde in grote kansen. Na bijna een half uur spelen werd op het middenveld balverlies geleden en liet Gendringen zien dat het met Kelvin Meijer een veel scorende spits in huis te hebben: 0-2.

Na rust wilde FC Trias graag uit een ander vaatje tappen maar nog maar koud uit de kleedkamer gekomen kopte Sander Kuiperij de beslissende 0-3 in. Daarna kregen we volop kansen om te scoren maar het waren o.a. Lars Dijkstra, Jeffrey Houwers en de ingevallen Ferdi Lammers die het doel niet wisten te vinden of zagen Gendringen goalie Michiel Kok hun doelpogingen parreren.

De eretreffer werd gescoord door A-junior Jorrit Bemers die daarmee zijn geweldige debuut in het eerste elftal bekroonde met een fraai doelpunt(1-3). Net voor het laatste fluitsigenaal kreeg Melvin Wolterink nog een kopkans maar daar bleef het bij en namen de gasten uit Gendringen terecht de 3 punten mee huiswaarts.

Grote dank gaat uit naar balsponsoren Bosch Car Service Veldboom, Kappershuis de Vries en Corbeel & Greven Natuuursteen. Volgende week (zondag 4 februari) spelen we om 14:30 op Sportpark Hengelder (adres Hengelder 1 in Zevenaar) tegen DCS.

Scroll naar boven