FC TRIAS VOORJAARSACTIE _SHOP NU OOK BOVENAAN DE HOMEPAGE

De activiteitencommissie kreeg al een aantal keren de vraag: Wat gaan jullie toch doen….? Nou dit dus!

De wel bekende Kerstactie van FC Trias is in een superleuke coronaproof Voorjaarsactie omgetoverd. Met de opbrengst zullen leuke activiteiten voor de leden van FC Trias georganiseerd worden.

Inmiddels is de WEBSHOP van de FC Trias voorjaarsactie online gegaan. Help mee om zo veel mogelijk producten te verkopen binnen je familie- en vriendenkring. Ga naar https://fctrias.ccvshop.nl/ om te kijken wat er allemaal in de aanbieding is. Er is echt voor ieder wat wils.

Afhalen 
Voor het afhalen van je producten organiseren wij een ”drive through” bij FC Trias op de parkeerplaats. Via de webshop heb je al een bestelling geplaatst en betaald.
We hoeven bij het afhalen dus niet meer om te kijken naar een betaling. Je hebt via de mail het ordernummer ontvangen. Vermeld deze bij het afhalen. Wij zullen dan de producten voor je bij elkaar pakken.

Afhaalmomenten
Zaterdag 8 mei van 9.00 tot 13.00   (zaterdag voor moederdag)
Zaterdag 19 juni van 9.00 tot 13.00  (zaterdag voor vaderdag)

Inkomsten voor je team
Bij het invullen van je gegevens zie je ook een veld “Team”. Geef hier het team in waarin jezelf, je zoon/dochter of bekende voetbalt. Zowel bij de senioren als de jeugd zal hier nog een leuke actie voor de teams aan gekoppeld worden dus hoe meer een team bestelt hoe groter de beloning zal zijn!

Alvast hartelijk dank voor jullie hulp!

 

Scroll naar boven