Fc Trias VR1 blijft staan op 3 punten

FC Trias VR1 – Sc Westervoort VR1
Vandaag (13/10) stond de thuiswedstrijd tegen Westervoort op het programma. De club waar trainer Dennis Kitaman jaren lang trainer is geweest. Voor hem dus een speciale wedstrijd die hij maar al te graag ziet eindigen in winst voor FC Trias.

Aan het begin van de wedstrijd ging het spel gelijk op. De kansen van Westervoort werden goed geblokt door de verdediging van FC Trias en zo kon er van achteruit gevoetbald worden. FC Trias kreeg in de loop van de 1e helft steeds meer grip op de tegenstander en dat leidde tot een aantal grote kansen. Helaas werden deze kansen niet benut en zo vergat FC Trias zichzelf te belonen. De ruststand was dan ook 0-0.

De 2e helft begon FC Trias minder goed dan in de 1e helft. Er zat geen spelbeleving meer in zoals dat er in de 1e helft wel inzat. Hierdoor bepaalde Westervoort vooral het spel. FC Trias leed veel balverlies en hierdoor werden er nauwelijks kansen gecreëerd. Rond de 60e minuut kwam Westervoort op een 0-1 voorsprong. Op het middenveld werd een overtreding gemaakt op een speelster van FC Trias en verwachtte FC Trias dat de scheids wel zou fluiten. Dit was niet het geval en hierdoor kon Westervoort zo doorlopen en scoren. Ook na deze goal wist FC Trias de wedstrijd niet om te kunnen keren. Van beide kanten waren er geen grote kansen meer. De wedstrijd was gespeeld en de eindstand bleef dan ook 0-1.

Weer geen 3 punten voor FC Trias net als vorige week. Volgend weekend is er geen wedstrijd. Tijd om te herstellen en hopen dat op 27 oktober uit tegen GVV Eilermark weer 3 punten kunnen worden bijgeschreven!

Scroll naar boven