Frank de Vries kandidaat Voorzitter Meiden-Vrouwen-commissie

Recentelijk heeft het bestuur verkennende gesprekken gevoerd met Frank de Vries voor de functie van Voorzitter Meiden-Vrouwencommissie. En ze zijn tot overeenstemming gekomen over de invulling van deze functie. Frank zal hiermee Dinand Oonk opvolgen die na 6 jaar heeft aangegeven te gaan stoppen als voorzitter van deze commissie. 

Frank zal tevens het aanspreekpunt worden in het bestuur voor de recent opgerichte Normen, Waarden en Gedragcommissie. Frank zal zich officieel verkiesbaar stellen tijdens de Algemene Ledenvergadering in september.

Hieronder stelt hij zich alvast aan jullie voor:

“Mijn naam is Frank de Vries. Sommigen zullen mij al kennen en voor wie dit niet het geval is stel ik me bij deze graag voor. Samen met mijn vrouw Mariska woon ik in Winterswijk met onze twee kinderen Ferre en Fayah. Ik ben geboren en getogen in Borculo en daar heb ik ook altijd gevoetbald, bij VV Reünie. Op mijn 25e ben ik verhuisd naar Winterswijk. Niet lang hierna ben ik bij FC Trias gaan voetballen. Na vele jaren in het 2e en 3e team gespeeld te hebben, voetbal ik nu met veel plezier al enkele jaren in het 5e elftal.

We hebben een sportief gezin waarin iedereen sport, Ferre doet aan taekwondo en Fayah voetbalt bij FC Trias in de JO13. Van Fayah haar teams ben ik vanaf de JO11 ook leider en trainer geweest, dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Volgend seizoen stop ik als leider en trainer in de jeugd.

Omdat ik wel iets wilde blijven bijdragen als vrijwilliger aan onze mooie club was ik me aan het oriënteren wat ik wilde en kon doen. Nadat Bart Berenschot mij vroeg of ik wilde nadenken om voorzitter te worden van de dames commissie, was ik eigenlijk gelijk enthousiast. De kennismaking met de leden van de dames commissie heb ik als zeer prettig ervaren, en dit gevoel was wederzijds. Vanaf volgend seizoen zal ik samen met de zittende leden, en hopelijk nog een aantal enthousiaste leden die zich nog aanmelden, deel uitmaken van de dames commissie als voorzitter. Samen met de spelers willen we de dames afdeling naar een hoger niveau brengen, zonder hierbij de kernwaarden van FC Trias uit het oog te verliezen, en dat zijn naast voetbal, plezier en gezelligheid. Ik heb er erg veel zin in.

Mocht je na het lezen van dit verhaal denken, hier zou ik graag aan bijdragen, schroom niet en meld je bij de dames commissie of bij mij. (Tel.nr. 06-53666150)

Sportieve groet,

Frank

Scroll naar boven