Voetbal.nl app kan niet zonder correct emailadres!

Het seizoen 2023/2024 zit er (bijna) op, maar op de achtergrond zijn we al volop bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen. Vanaf dat moment gaan we binnen FC Trias gebruik maken van de Voetbal.nl app. Deze app wordt door veel van onze leden al gebruikt om informatie over uitslagen en standen van hun team (poule) te bekijken.

Maar na de zomer gaan we deze app ook gebruiken als extra communicatiemiddel binnen FC Trias. Denk hierbij aan aankomende evenementen zoals vergaderingen, informatie-avonden, vrijwilligerszaken en andere clubactiviteiten. Daarom wordt het nog belangrijker dat iedereen de voetbal.nl app gaat installeren en gebruiken, klik hier voor meer info.

Allerbelangrijkste is hierbij dat jouw emailadres of bij een kind dat van de ouder/verzorger bekend is in onze ledenadministratie. Het emailadres is noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van de app. Belangrijk is daarom dat leden/ouders/verzorgers hun correcte gegevens doorgeven aan hun leider. Zij hebben hiervoor onlangs een controlelijst ontvangen waarop de gegevens worden vastgelegd, dus heeft je leider je er nog niet over aangesproken, geef de gegevens dan als nog door !

Heb je de Voetbal.nl app nog niet geinstalleerd (en is jouw correcte emailadres bekend bij onze ledenadministratie) gebruik dan nevenstaande QR-codes om de app snel te installeren op je mobiel.

Scroll naar boven