Gelijkspel in Beltrum

Nadat vorige week koning Winter de velden in beslag hadden genomen, moest FC Trias deze zondag in Beltrum aantreden tegen Vios. Nadat 12.00 het verlossende telefoontje uit Beltrum kwam toog Trias met een fitte selectie naar Beltrum.

In de eerste minuten was het van beide kanten aftasten. De eerste kans was voor de thuisploeg. In de 14e minuut was de paal die voorkwam dat FC Trias op niet achterstand kwam. Vanaf dat moment nam FC Trias het initiatief iets meer over en kreeg men een paar beste kansen. Zeker Thomas had moeten scoren maar beide keren was de doelman de winnaar. In de 18e minuut een prima aanval over links. Richard kaatste perfect op Jorrit en ook nu weer was de keeper de baas. Rolf scoorde nog in de 21e minuut maar de grensrechter stak zijn vlag in de lucht en de scheidreschter nam zijn signaal over. Zoals hij wel meerdere verkeerde beslissingen nam. 7 gele kaarten in de wedstrijd die zeker niet gemeen was, was wel een beetje te veel van het goede. In de 32e min een enorme kans voor de spits van Vios. Melvin schatte een lange bal totaal verkeerd in. De spits nam de bal prima aan maar alleen voor keeper Matthijs faalde hij hopeloos. Op moment dat FC Trias even met 10 man stond was de organisatie niet op orde en was de nr 11 van Vios de 1-0 op het scorebord zette. Dit was ook de ruststand.

De 2e helft was niet FC Trias beste helft. Men werkte keihard maar het meeste voetbal was er uit. Omdat Vios ook niet veel gevaar wist te stichten leek de wedstrijd op 1-0 uit te draaien. Nadat FC Trias in de 84e minuut met 10 man kwam te staan ging men achterin met z’n 3-en spelen. Melvin werd naast Ilhan in de spits gezet. In slotminuten van de wedstrijd was daar eindelijk een goede voorzet van Menno en kopte Melvin de 1-1 op het scorebord.

FC Trias pakte dus een punt in Beltrum. Volgende week zondag een thuiswedstrijd tegen MVR.