Geweldige (zonovergoten) Frielink Bözzels Beker

Woensdag 15 mei was het dan eindelijk zover: De Frielink Bözzels Beker voor de kinderen van de groepen 2,3 en 4 van het Winterswijkse Basisonderwijs. Alle ingredienten waren top: het weer, de organisatie (onze vele vrijwilligers), de vele toeschouwers (waaronder heel veel opa’s, oma’s, papa’s) maar in het bijzonder de deelnemers. En eén ding is zeker: iedereen heeft genoten!

Vanaf ‘s ochtends om 9 uur waren vele vrijwilligers in de weer alles in gereedheid te brengen: parkeerterrein, de velden, de grote tent, de catering en de fotowand alles lag er weer spik en span bij. Wat werd het vervolgens vanaf 15:00 uur een happening, er volop gestreden om de hoogste eer, maar in het bijzonder voor de fairplay cup die uiteindelijk door jeugdsponsor Sjoerd Frielink werd uitgereikt aan de Esch 4A.

Grote dank gaat uit naar iedereen die heeft geholpen om van de Frielink Bözzels Beker weer een geweldig toernooi maken !

De teamfoto’s zoals die zijn gemaakt door Esther Reijrink en sfeerfoto’s van Jan Tenbergen kun je bekijken in ons fotoalbum

Sponsor Sjoerd Frielink liet de volgende aftermovie maken (waarvoor dank)

Ook RTV Slingeland was aanwezig (waarvoor dank) en zij maakten de volgende reportage:

Scroll naar boven