Gelukkig en sportief 2021 !

Op zondag 3 januari hadden we (ongetwijfeld in een afgeladen kantine) elkaar weer de handen geschud en het beste willen wensen voor 2021. Helaas kon de traditionele nieuwjaarsreceptie, logischerwijs, niet door gaan. In plaats daarvan een aan fantastische nieuwjaarsquiz die werd geopend met het volgende filmpje van Bart:

Bart had trouwens naast het filmpje ook een complete nieuwsjaarstoespraak voorbereidt en die kun je via deze link hier na te lezen.

Onderdeel van de receptie is ook altijd het huldigen van de jubilarissen. Zij werden o.a. met een pagina grote advertentie in het Achterhoeks Nieuws (klik hier om het na te lezen) in het zonnetje gezet. Een uitzondering werd gemaakt voor de 3 jubilarissen uit de zogenaamde buitencategorie die persoonlijk door het algemeen bestuur werden bezocht en toegespreken. Een verslag daarvan vindt je hier op onze website.


In plaats de nieuwjaarsreceptie was er een online nieuwjaarsquiz. Enthousiaste quizmaster Dion Jespers stelde de deelnemers vragen op allerlei vakgebieden waaronder muziek en nieuwsfeiten. Na 65 vragen bleven de Dollies nipt de gebroeders te Bogt en team de Blondjes (Lisa, Malti en Esmee die hun prijs lieten bezorgen bij vader en moeder de Roos) voor en werden dus als winnaar van de eerste FC Trias online quiz uitgeroepen. Razendsnel na de quiz kregen de winnaars hun gewonnen prijzen al thuis overhandigd.

Scroll naar boven