Gezellige vrijwilligersavond

Op zaterdag 29 februari was het hun avond: DE vrijwilligersavond. Wekelijks, sommige (bijna) dagelijks, zijn vrijwilligers in de weer voor onze vereniging want “zonder vrijwilligers geen voetbal”, zoals onze voorzitter Bart Berenschot tijdens openingswoord nog maar weer eens benadrukte en ze daarbij bedankte voor hun fantastische bijdrage en inzet.

 

Onze quizleidster Francisca Klanderman had dit jaar iets nieuws uit de kast gehaald: een muziekbingo. Deze keer dus geen genummerde balletjes maar allemaal hits uit de Top 2000 die werd afgespeeld en uiteraard op bingoformulieren terugkwamen. Uiteindelijk zorgden de (voor sommige) ingewikkelde muziekfragmenten voor een volle bingokaart. Niels Wiggemans bleek als eerste de kaart helemaal vol te hebben en mocht met de eer strijken op een avond waarop iedereen met plezier op terug kan kijken.

Zeker toen tijdens het informele gedeelte genoten kon worden van oriëntaalse delicatessen van Sahin en de vele drankjes die door Menno, Yassin, Antoine en Cornelis van ons eerste elftal werden geschonken !

 

 

 

Klik op onderstaande foto/link om nog meer foto’s te bekijken:

 

 

Scroll naar boven