Introductie nieuwe trainingspakkenlijn

Met gepaste trots is de kledingcommissie er opnieuw in geslaagd een nieuwe en fraaie trainingspakkenlijn te vinden binnen de kledingcollectie van Jako. Deze kledinglijn in de kleurstelling donkerblauw heeft enkele accenten in de bekende lichte kleur blauw die helemaal aansluit bij de clubkleuren van FC Trias.

Hans Dulfer van de kledingcommissie licht toe waarom gekozen is voor deze collectie: “Deze lijn is qua kleurstelling het meest onderscheidend. Het alternatief, een helderblauwe uitvoering, lag qua tint meer in de richting van andere verenigingen. Daarbij vond de commissie deze uitvoering heel chique. Ook onze jeugd is om een mening gevraagd en die waren heel enthousiast. Klik hier om de PDF met de complete kledinglijn te downloaden.

Deze nieuwe clublijn blijft tot 2023 in productie. Mochten mensen toch nog graag kleding uit de vorige Champlijn willen aanschaffen, dan is deze nog beschikbaar zolang de voorraad strekt. Kleding in deze kleurstelling wordt niet meer geproduceerd.”

Vorig jaar heeft de kledingcommissie succesvol een nieuwe trainingslijn gelanceerd met het inmiddels bekende oranje shirt en de donkerblauwe broek en sokken. Het is prachtig om te zien hoeveel leden dit tenue hebben aangeschaft. Dit blijft ook het trainingstenue voor het komende seizoen en staat dus los van de nieuwe clubcollectie.

Wij danken de kledingcommissie hartelijk voor hun inzet en hopen jullie na de zomerstop weer te mogen ontmoeten op ‘t Huitinkveld.

 

 

Scroll naar boven