Zomerstop, maar toch nog voetballen?

ZOMERSTOP, maar toch voetballen?

Onze vele vrijwilligers gaan van hun welverdiende vakantie genieten en daarom is ‘t Huitinkveld gesloten van 3 juli tot 12 augustus.

Toch lijkt het ons leuk om net als vorig jaar de jeugd van FC Trias zo nu en dan een balletje te kunnen laten trappen. Daarom zijn we op zoek naar een groep enthousiastelingen die toezicht willen houden zodat we op alle maandagen en woensdagen vanaf 6 juli tot en met 17 juli geopend kunnen zijn van 18.00 tot 21.30 uur. 

Als het gaat lukken en we de bezetting rond gaan krijgen dan zijn er wel enkele spelregels die we nu alvast met jullie willen delen.

* Het gebouw is gesloten, neem zelf wat te drinken mee.

* Neem zelf een bal mee, de goals staan al op het veld.

* Groot en klein moet tegelijkertijd kunnen voetballen op hetzelfde veld dus houd rekening met elkaar.

* Voordat we ‘s avonds weg gaan, ruimen we met elkaar het afval op.

* Heb respect voor elkaar maar ga ook met respect om met de accommodatie.

Uiteraard gaan we er van uit dat iedereen op het complex zich houdt aan de RIVM richtlijnen voor het Covid-19 virus.

We hopen natuurlijk vooral op heel veel gezamenlijk voetbalplezier. Tijdens de openstelling is dus toezicht aanwezig maar voetballen gebeurt op eigen risico.

Misschien ten overvloede maar overdag en op alle andere avonden dan de eerder genoemde maandagen en woensdagen is ‘t Huitinkveld gesloten!

Wil je je aanmelden als toezichthouder voor één van deze avonden stuur dan een mailtje naar vrijwilligerscommissietrias@gmail.com onder vermelding van: onderwerp Vakantiekracht FC Trias, voornaam en achternaam, mobiele nummer en voorkeursdatum (meerdere dagen mag natuurlijk ook).

Het gaat dus om de volgende data: maandag 6 juli, woensdag 8 juli, maandag 13 juli en woensdag 15 juli. Het tijdblok van 18.00 tot 21.30 uur kan eventueel in twee tijdsblokken gesplitst worden: van 18.00-19.45 uur en van 19.45-21.30 uur. Per tijdsblok denken we twee personen nodig te hebben. Kun je de hele avond, dan is dat uiteraard mogelijk. De eerste persoon of het eerste tweetal dat zich voor een bepaalde avond meldt, zal/zullen daarvoor gelijk ingedeeld worden en toegevoegd worden aan de Whatsapp groep “Vakantiekrachten FC Trias”. In deze Whatsapp groep kunnen de positieve ervaringen gedeeld worden maar is er ook een korte lijn bij bijzonderheden.

 

Scroll naar boven