Voorbeschouwing: FC Trias – sv Vasse

Vorige week zondag verloren we de eerste wedstrijd van het seizoen. En terecht. Eigenlijk zat alles tegen: een zieke en daarom afwezige trainer, ‘rots in de branding’ Justin raakte vlak voor de wedstrijd geblesseerd, geen kunstgras maar gewoon gras, een tegenstander die er vanaf het begin bovenop zat en Trias dat in feite geen echte kansen kon creëren. En dat alles op zondag 13 november. Na een 2-0 verlies lijkt de terugweg extra lang (68 km). Maar het zonnetje scheen en als je dan in de auto hoort, dat de andere ‘toppers’ ook allemaal punten gemorst hebben, dan valt het allemaal nog mee. We blijven zelfs na deze nederlaag nog koploper. Sterker nog: vandaag kunnen we de 1ste periodetitel pakken.

Maar dan moet er gewonnen worden van SV Vasse uit het gelijknamige Vasse. SV Vasse werd vorig seizoen op de allerlaatste speeldag kampioen in de 4e klasse en promoveerde dus naar de 3e klasse A. Daar zijn ze ook goed begonnen, al doet de plek op de ranglijst anders vermoeden. Op de 6e plaats lijkt het een middenmoter, maar SV Vasse staat maar 2 punten achter de trotse koploper FC Trias. Winnen wij, dan pakken we de 1ste periode, wint SV Vasse dan passeert het o.a. FC Trias op de ranglijst. Het is te hopen, dat onze jongens vandaag wél vanaf het allereerste begin ‘vol gas gaan’.

Namens het bestuur heet ik onze gasten uit Vasse van harte welkom en wens hen, maar natuurlijk ook onze eigen supporters, een fijne en vooral sportieve zondagmiddag op ’t Huitinkveld toe.

Ook deze wedstrijd hebben we 2 pupillen van de week: Emke Fokkink en Beau Hendriks van onze JO10-4. Zij doen de aftrap met ballen beschikbaar gesteld door Silbelco Europa – locatie Winterswijk, WSI Techniek en Aannemersbedrijf te Selle. Emke en Beau stellen zich graag nu als vast aan jullie voor:

Naam: Emke Fokkink
Leeftijd: 9 jaar.
Broer/zus: 2 broertjes, Siem en Jent.
School en groep: Obs. Woold, gr. 6
Lievelingseten: Pizza.
Hobby’s: Voetbal, tekenen, knutselen.
Wat wil je later worden: Profvoetballer.
Dé club van Nederland: FC Twente.
Dé voetballer van Ned.: Lieke Mertens.
Dé wereldvoetballer: Lieke Mertens.
Uitslag FC TRIAS- SV VASSE: 4- 2

Naam: Beau Hendriks
Leeftijd: 9 jaar.
Broer/zus: Zus Romy en broer Gino.
School en groep: Basisschool De Bataaf, groep 5
Lievelingseten: Sla met gebakken aardappeltjes
Hobby’s: Voetbal, skeeleren en vissen met opa
Wat wil je later worden: Juf.
Dé club van Nederland: Feijenoord.
Dé voetballer van Ned.: Orkun Kokcü
Dé wereldvoetballer:Messi
Uitslag FC TRIAS- SV VASSE: 7 – 1

Scroll naar boven