Longa F12 – Trias F8M  3-6  (2-3)

De eerste punten zijn binnen! Wat een leuk begin. We hadden ook wel geluk dat het voor onze tegenstander de eerste competitiewedstrijd ooit was. De meeste spelers uit Lichtenvoorde waren nog maar zes jaar. Wij hebben daarentegen al heel wat competitie-ervaring en dat was in de wedstrijd wel te zien. We stonden beter op onze posities en daardoor waren we ook de betere ploeg. Vanwege de kou speelden we acht tegen acht, waardoor beide ploegen maar één wissel hadden.
Trias kwam binnen tien minuten op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Jasmijn en Dide. Daarna kwam Longa sterk terug en scoorde twee keer, waardoor de stand weer gelijk werd. Vlak voor rust zette Dide Trias op een 2-3 voorsprong. Karlijn zorgde er met enkele goede reddingen voor dat we met een voorsprong aan de ranja konden.
In de tweede helft kregen we meteen weer goede kansen. Een schot van Dide verdween onder in de hoek (2-4) en even later maakte Jasmijn er 2-5 van. De thuisploeg kreeg weinig kansen, mede dankzij het zeer goed terugverdedigen van Evi. Ook Manouk verdedigde goed. Longa kwam weliswaar nog even terug tot 3-5, maar even later bepaalde Evi de eindstand op 3-6.
Volgende week spelen we thuis tegen Grol F6. Die ploeg won vandaag met maar liefst 13-0 van Markelo F9. Aanvang: 10.00 uur. Aanwezig: 9.15 uur.
Alle uitslagen en de stand vind je in de voetbal app.
Komende week lekker trainen en tot volgende week zaterdag.
Scroll naar boven