Mini’s naar Megapret

Zaterdagmiddag 26 januari was er voor de mini’s een gezellige middag bij Megapret in Lievelde en het was weer een groot succes!

Om 12.15 uur moesten wij ons verzamelen bij FC Trias. Willie had al een indeling gemaakt voor de auto`s zodat wij met zijn allen om 12.30 uur konden vertrekken richting Lievelde.

Bij binnenkomst werden wij vriendelijk ontvangen en zijn wij begeleid naar de gereserveerde tafel voor FC Trias. Hier werden door een medewerkster de “spelregels” uitgelegd. Tevens werd er gevraagd of de mini’s er zin in hadden en het antwoord in koor was, u kan het al raden: “jaaaaa” en daar gingen ze als een speer richting de speeltoestellen. De mini`s kwamen alleen bij ons al ze dorst hadden, dronken met een bezweet hoofd de beker snel leeg en waren weer weg. Verder hebben wij ze weinig gezien en zelfs “meester” Johan (zoals de mini`s hem aanspraken) was met regelmaat in de speeltoestellen te vinden.

Om half 3 werd er omgeroepen dat de jongens en meisjes van voetbalvereniging FC Trias aan tafel moesten komen omdat er patat met 2 kleine mini snacks klaar stonden. Als een speer zat iedereen aan tafel (dit is mij thuis nog nooit zo snel gelukt) en genoot iedereen van de warme hap waarna ze gezamenlijk op de “teamfoto”gingen. Hierna hebben ze zich nog een half uurtje uit kunnen leven om daarna nog te genieten van een heerlijk koud softijsje.

Om 15.30 uur zijn wij met zijn allen moe en voldaan weer richting Winterswijk gereden. Waar ik op de heenweg de auto vol enthousiaste, dolle, blije kinderen had, heb ik de terugweg niet veel lawaai meer vernomen. Het was een zeer geslaagde middag, bedankt namens alle mini`s!

Femke Piek, moeder van Gijs.

Scroll naar boven