Niels van den Barg nieuwe fysiotherapeut inloopspreekuur

Per 7 januari neemt Niels het inloopspreekuur bij FC Trias over van Lennart Heinen. Hieronder stelt hij zich graag even aan je voor:

“Mijn naam is Niels van den Barg en ik maak sinds september 2017 deel uit van het mooie fysiotherapeutische team bij Fysio Jolien te Brake. Ik heb mijn opleiding fysiotherapie gevolgd aan Saxion Hogeschool in Enschede waar ik in juli 2015 ben afgestudeerd en direct aan de slag ben gegaan in het werkveld. Gedurende mijn studie en loopbaan lopen sport en fysiotherapie als een rode draad door elkaar. Zo heb ik veel verschillende (top)sporters behandeld en ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut bij de jeugdafdeling en Jong FC Twente. Door mijn ervaringen en interesse in de sportfysiotherapie ben ik de master sportfysiotherapie gaan volgen welke ik in augustus 2019 succesvol heb afgerond.

Ik heb er veel zin om met mijn sportspecifieke en sportfysiotherapeutische kennis jullie te begeleiden tijdens het inloopspreekuur!”

Een afspraak maak je eenvoudig via de link ‘inloopspreekuur’ op onze website.

Wij wensen Niels veel succes en bedanken Lennart voor zijn goede zorg voor onze onze leden tijdens het inloopspreekuur.

 

Scroll naar boven