Nieuwjaarsreceptie 2018

Op zondag 7 januari hielden we onze traditionele nieuwjaarsreceptie welke vooraf gegaan werd door een crossloop. Hiervoor werd om 09:30 het eerste startschot gegeven voor de 9 KM en kort daarna volgde een zelfde seintje voor de 1,25 – 2,5 en 4,5 KM.

Na de loop was de kantine helemaal gevuld toen voorzitter Jan Wilterdink rond 11:15 begon met zijn nieuwjaarstoespraak waarin hij terugblikte op 2017 en uiteraard vooruit keek naar het komende (voetbal-)jaar. In de terugblik waren er de complimenten voor vrouwen 1,het afscheid van Jos Heutinck en de aanstelling van zijn opvolger Yassin Ouardighi. Jan stond in het bijzonder nog even stil bij de realisatie van de wasserette maar ook bij de verbouwing van de kantine. Ook op bestuurlijk vlak werd een aantal aankondigingen gedaan: Penningmeester Inge Klein Gunnewiek gaat voor een verdere politieke carrière en voorzitter Jan Wilterdink zal op de ALV van 24 september de voorzittershamer overdragen aan Bart Berenschot. Klik hier voor de volledige toespraak.

Na de toespraak werden de jubilarissen in de diverse categorieën (12,5 tm 70 jaar) gehuldigd. Bijzonder was zeker de huldiging van Vincent Kramer, geboren in 1935 en in 1947 lid geworden en dus al 70 jaar lid van FC Trias. De beide broers Jan (65) en Henk (60) Kruisselbrink werden samen met Herman Damkot (60) gehuldigd. Waarna Gerard ten Dolle, Arnold Toebes, Hans en Gerard Knook voor hun 40 jarig jubileum in het zonnetje werden gezet. Zilveren jubilea waren: Kay Abbink, Ewout ten Pas, Willy Stemerdink, Erik Laar, Harry den Hollander, Mart Meeusen en Ben Breukers. Bij de vrouwen kregen Dorie de Man, Wilma Schurink-Ros en Lisa Luiten bloemen voor hun 12,5 jarig lidmaatschap. Voor alle jubilarissen waren er enkele mooie woorden.

 

Na het huldigen van de jubilarissen werden de prijzen uitgereikt voor de crossloop. Danieck Nijland won de wisselbeker op de 9 KM terwijl Ewout ten Pas met de eer ging strijken op de 4,5 KM. Klik hier voor alle geklokte uitslagen.

 

 

 

Het formele gedeelte van de receptie werd afgesloten met het bekendmaken van de omzetcijfers van de kerstactie en de  bijbehorende prijzen voor de best verkopende teams.

Klik hier voor meer foto’s van crossloop of hier voor foto’s van de receptie.

 

Scroll naar boven