Nieuwsbrieven verstuurd!

Al jaren hebben we als FC Trias een mooie website die onze leden voorziet van het allerlaatste nieuws, verslagen en aankondigingen. Veel bezochte pagina’s zijn natuurlijk het programma,de uitslagen maar in het bijzonder de teampagina’s die door de link met de KNVB altijd actueel zijn. Onze website is actueel door de verslagen die ingeleverd worden, vaak zelfs met leuke foto’s of plaatjes. Wil jij een verslag of artikel insturen, lees dan hier hoe dat moet.

We willen als PR-commissie onze leden attenderen op het allerbelangrijkste nieuws, door die leden waarvan we een emailadres hebben, een nieuwsbrief te sturen. Iedereen krijgt al heel veel mail en daarom heeft de PR-commissie samen met het bestuur besloten om dit slechts een beperkt aantal keren per jaar te doen. Onlangs heeft iedereen de eerste nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden voor de FC Trias nieuwsbrief?
Deze eerste nieuwsbrief is verstuurd naar alle leden die met hun e-mailadres bekend waren binnen onze ledenadministratie (Sportlink). Mocht jij de eerste nieuwsbrief niet hebben ontvangen en je zou dit wel willen geef dan jouw e-mailadres door via onze website, menu contact > lidmaatschap > mutatie lidmaatschap gegevens of klik hier om er direct naar toe te gaan.

Wil je de nieuwsbrief niet (meer) ontvangen?
Wil je, ondanks het beperkte aantal, om wat voor reden dan ook, de nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kun je dit uiteraard aangeven. Onderaan elke nieuwsbrief staat een link ‘Niet langer geïnteresseerd in mail van FC Trias? Klik dan hier om je uit te schrijven’. Klik deze link aan en je wordt uitgeschreven voor de nieuwsbrief.

Scroll naar boven