Trias-vrouwen trots op Hofleverancier Timmermans & Mulder!

Timmermans & Mulder is al jaren de zeer gewaardeerde shirtsponsor FC Trias vrouwen 1 . De speelsters en het begeleidingsteam waren er dan ook als de kippen bij om Dennis te Kortschot en medewerkers te feliciteren met de benoeming tot Hofleverancier.
Timmermans & Mulder is inmiddels een begrip in de regio, met een prominente en niet weg te denken plaats in het winkelaanbod van Winterswijk. Timmermans & Mulder onderscheidt zich al meer dan 125 jaar door een hoge kwaliteit en service. Een bedrijf waar Winterswijk trots op is.

Ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan heeft de huidige eigenaar in het jubileumjaar (2017) een verzoek ingediend om in aanmerking te mogen komen voor het predicaat Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier. Dat verzoek is onlangs door de Koning gehonoreerd. Hier gaat een lange procedure aan vooraf.

Hofleverancier
Op dit moment zijn ruim 400 Nederlandse bedrijven gerechtigd het Koninklijk Wapen en de titel Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier te voeren. De Koning kan dit recht toekennen aan kleine en middelgrote ondernemingen die een belangrijke plaats innemen in de regio en daarnaast 100, 125 (of een veelvoud van 25) jaar bestaan. Deze bedrijven moeten minimaal honderd jaar bestaan. Ook moeten zij zich onderscheiden door kwaliteit, soliditeit en continuïteit.

Scroll naar boven