Ouderwetse volle kantine tijdens nieuwjaarsreceptie

Eindelijk was het dan zover: na twee ‘receptie loze’ jaren kon er dan eindelijk weer een nieuwjaarsreceptie worden gehouden. Natuurlijk, we voetballen gelukkig alweer maanden, maar toch was het goed elkaar weer eens te zien, elkaar het beste te wensen voor 2023 en in een heerlijke bomvolle kantine gezamenlijk het glas te heffen.

Voorzitter Bart Berenschot wenste bij zijn opening iedereen een geweldig 2023 toe. Daarna blikte hij terug, maar ook vooruit om het komende voetbaljaar. Zo memoreerde hij een aantal sportieve hoogtepunten. Maar ook de wens dat het eerste elftal, door de instroming van de eigen jeugd, de stap kan maken richting 2e klasse. Ook over facetten had het bestuur uitvoerig nagedacht over de toekomst en gaat hiervoor verder in gesprek tijdens kleinere bijeenkomsten. Bart eindigde zijn betoog met de opmerkingen dat het bestuur trots en tevreden is hoe e.e.a. verloopt binnen FC Trias. Klik hier om de hele tekst na te lezen.

Na het openingswoord van Bart richtte SSB voorzitter Willy Smit zich tot de enthousiaste toehoorders. Daarbij gaf hij aan dat SSB er prima voorstaat mede door ‘subsidiekoning’ Henk Breukers en heeft het geen enkel energieprobleem, doordat het in het verleden een langjarig contract heeft afgesloten. Het komende jaar gaat men door met het verduurzamen van ‘t Huitinkveld o.a. door het plaatsen ledverlichting rondom de velden.

Ook bij de woorden van Francisca Klanderman, die namens de activiteitencommissie sprak, konden de dankwoorden niet ontbreken. De vele vrijwilligers staan altijd klaar bij (de voorbereiding van) tal van activiteiten. Maar ook door de aanwezigheid van spelende leden tijdens het maken van de vele snoepzakken had haar blij verrast. Ze was verheugd te vermelden dat de kerstactie meer dan € 4.000,– had opgebracht.

Daarna werd de(ze) nieuwe website gelanceerd, klik hier voor meer info. Leon ten Elshof gaf daarbij aan dat het een onderdeel was van de volledige nieuwe huisstijl zoals die ontworpen is door Paul Holkenborg. Een voorbeeld daarvan had een aandachtig lezer natuurlijk al kunnen zien in de paginagrote kerstwens zoals die onlangs in het Achterhoeks Nieuws stond.

Na een korte drinkpauze werden een groot aantal jubilarissen in het zonnetje gezet: Herman Damkot en Henk Kruisselbrink waren beide 65 jaar lid. Terwijl Willy Bouwhuis, Gerrit Krosenbrink, Jan ten Pas, Appie te Selle, Will de Graaff en Frans Schilders allen 60 jaar geleden voor het eerst in clubverband hebben gevoetbald. Voor deze leden had Bart mooie woorden en bovendien vaak aangevuld met een aantal anekdotes. Na deze buitencategorie werden alle leden die in 2021, 2022 en dit jaar 12,5 – 25 – 40 dan wel hun 50-jarig jubileum hadden bereikt, gefeliciteerd.

Na het formele gedeelte bleef het nog lang gezellig en liet men zich het (gersten-)nat goed smaken.

Meer foto’s vindt je in het fotoalbum.

Scroll naar boven