Ook FC Trias is in de greep van het coronavirus

Het coronavirus heeft ons stevig in de greep, dat merken we natuurlijk in onze dagelijks bezigheden en zeker ook bij FC Trias. Sinds donderdag 12 maart is het stil op ons ‘t Huitinkveld, geen trainingen, wedstrijden of andere activiteiten. Gevolg hiervan is dat er weinig (sportief) nieuws te vermelden is op onze website waarop wel het bestuur op gepaste wijze haar visie ten aanzien van het virus met jullie heeft gedeeld.

Dit hart onder de riem willen we graag met een ieder delen waarvoor we graag deze nieuwsbrief willen gebruiken. Het voetbalseizoen zit er dan misschien op maar onze hoofdtrainer Yassin Ouardighi zorgt er voor dat we thuis aan de slag kunnen en zo onze conditie op pijl houden. Ook dit geweldige initiatief willen we natuurlijk bij jullie onder aandacht brengen. Het bestuur denkt uiteraard al na over het ‘na het coronatijdperk’ en mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen deze via website en de sociale media bekend worden gemaakt.

Tenslotte: laten we vooruit kijken wat voor ons ligt, ons verheugen op het nieuwe seizoen, wat op 30 augustus al weer begint met de eerste bekerronde en daarna in het weekend van 19 & 20 september de eerste speelronde !

Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen?
Wil je, ondanks het beperkte aantal, om wat voor reden dan ook, geen nieuwsbrieven meer ontvangen dan kun je dit uiteraard aangeven. Onderaan elke nieuwsbrief staat een link ‘Niet langer geïnteresseerd in mail van FC Trias? Klik dan hier om je uit te schrijven’. Klik deze link aan en je wordt uitgeschreven voor de nieuwsbrief.

Scroll naar boven