Pover FC Trias 4 nog met lege handen

FC Trias 4 is er hedenmorgen wederom niet in geslaagd om van de nul punten af te komen. Thuis op ’t Huitinkveld ontving men het vierde van Vooruitgang Is Ons Doel, kortweg VIOD. Een onbekende, maar vooral jonge ploeg die met ongedwongen en opportuun voetbal, uiteindelijk de volle drie punten mee naar Doetinchem zou nemen.

Aanvankelijk was het een gelijke strijd, waarbij de gasten telkens het initiatief namen. Niet zozeer met goed voetbal, maar vooral door individueel goede acties en een fanatieke drang naar voren. Achterin stond men degelijk opgesteld en veel meer dan puinruimen deden de fysiek sterke verdedigers niet. Opvallend bij de toch al jonge selectie van VIOD waren de vele wissels. Van de mogelijkheid om een vijftal spelers onbeperkt te wisselen, werd gretig gebruik gemaakt. En zo heeft in de volle negentig minuten naar schatting ca. vijftien keer spelers gewisseld.
Voor het sober en bij vlagen zwak spelende Trias 4 zorgde dit er mede voor, dat men op geen enkel moment echt grip op de tegenstander had. Uiteindelijk was het voor de thuisploeg hopen op een enkele goede kans, waarmee het verschil gemaakt zou moeten worden. Waar keepers Niels weer meermaals zijn ploeg op de been hield, had Trias 4 voorin ook een paar goede kansen.

Toen Niek tien minuten na rust over rechts vrijuit de diepte in mocht kon hij de bal eenvoudig breed leggen op de goed meegelopen Maarten. Maar hij raakte hierbij de bal niet vol en zo kon deze eenvoudig onderschept worden. In de hierop volgende ‘Tempogegenstoβ’ waren de gasten uit Doetinchem koelbloediger. Over de rechter zijde ging de bal naar voren en een goedgeplaatste voorzet kon vrij voor keeper Niels binnengewerkt worden. Waar Trias 4 dacht op voorsprong te komen, stond men ineens 0 – 1 achter.
Kort voor tijd werd Maarten nog alleen richting keeper gestuurd door een voortreffelijke lange uittrap van keeper Niels, maar zijn lob was onnauwkeurig en verdween ruim over de goal in het vangnet. Tot een verdere score kwam het niet meer en met name voor het ongeïnspireerd spelende Trias 4 was het snakken naar het eindsignaal. En wederom stond men met lege handen en blijft het puntenaantal voorlopig nog op nul.

Komende zondag mag men op bezoek op Sportpark ’t Oerseveld alwaar men om 09:30uur aan zal treden tegen het tweede van Ulftse Boys. Hierbij zal men zich moeten herpakken van de afgelopen wedstrijd en absoluut meer beleving en inzet moeten vertonen.

Scroll naar boven